Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Serveis de l’escola

L’oferta educativa de FEDAC Guissona es complementa amb tot un conjunt de serveis i activitats que pretenen donar resposta a les diverses necessitats de les famílies i els alumnes.

Menjador

Oferim el servei de menjador per als alumnes que es queden el migdia a l’escola. Comptem amb cuina pròpia, on cada dia s’elaboren uns menús equilibrats que tenen una supervisió dietètica. Comptem amb un menú basal, un menú sense gluten i menú sense porc. 

L’equip de cuina també es fa càrrec d’un petit servei d’esmorzars durant l’hora d’esbarjo, quan el menjador exerceix com a cantina. Els alumnes poden passar-hi aquesta estona i, si ho volen, poden jugar als diferents jocs de taula que tenen a la seva disposició. L’equip de cuiners de l’escola també pot preparar bosses de picnic en el cas de sortides lectives de tot el dia.

Compra de roba escolar i llibres de text

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, xandall de l’escola, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, al cap d’uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Oferim la possibilitat de comprar els llibres de text per al curs escolar a través d’una plataforma editorial.

Altres serveis

Activitats coescolars

En l’oferta educativa de FEDAC Guissona s’inclouen un conjunt d’activitats coescolars que es desenvolupen fora de l’horari lectiu i complementen el projecte educatiu d’escola. Aquestes activitats afavoreixen el projecte d’educació integral i atenen totes les dimensions i habilitats dels alumnes, aprofundint en el desenvolupament i millora de les habilitats socials i personals.

Per als alumnes d’infantil i primària, aquest curs oferim les activitats coescolars d'anglès amb Kids&Us, ALOHA Mental Arithmetic, patins, ceràmica, música, Let’s Play i psicomotricitat.

Per a l’alumnat de secundària programem les coescolars d’anglès amb Kids&Us i BTT.

Per a veure’n els detalls, descarrega aquest PDF.

Auxiliar de conversa en anglès

Participem en un programa d’auxiliars de conversa perquè un jove nadiu d’un país de parla anglesa faci una estada a l’escola. L’auxiliar de conversa contribueix a la millora de la competència comunicativa en anglès del nostre alumnat, ja que dona suport a l’aula i a les activitats en aquesta llengua de tots els cicles.

Orientació psicopedagògica

Comptem amb els serveis d’un departament psicopedagògic, que recolza sobre l’Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica de la Segarra (EAP). Els EAP són equips que donen suport al professorat i als centres educatius en la resposta a la diversitat de l’alumnat i en relació amb els alumnes que presenten necessitats educatives especials, així com amb les seves famílies.

Casals de Nadal, Setmana Santa i d’estiu

Durant les vacances de Nadal, Setmana Santa i d’estiu organitzem a FEDAC Guissona diversos casals que, des d’una vessant lúdica i esportiva, permeten gaudir de l’educació en el lleure. Els casals combinen les activitats esportives amb jocs, sortides i activitats perquè els infants s’ho passin bé mentre estableixen vincles d’amistat amb nens i nenes d’altres cursos.

Per Nadal també organitzem les Fun Weeks de Kid&Us, que ofereixen la possibilitat d’aprendre anglès de manera contextualitzada, jugant, ballant i, en definitiva, passant-s’ho bé.

Tots els casals de FEDAC Guissona estan oberts tant a alumnes de l’escola com d’altres centres.

Grups CREC

Els grups CREC són l’esplai de la FEDAC: un espai per al creixement humà i cristià on animadors i alumnes viuen una experiència d’amistat en grup que porta a identificar-se amb l’estil i els valors de Jesús.

Els grups CREC formen part de l’àrea de Recerca i Sentit de la FEDAC i s’emmarquen dins de l’Itinerari d’Educació en la Fe dels Grups de Vida Cristiana.

Plataforma de gestió

Utilitzem la plataforma escolar Clickedu com a entorn privat i segur de comunicació amb les famílies. Clickedu també inclou un entorn virtual d’aprenentatge amb connexió a llibres digitals i continguts digitals, a més de permetre la gestió acadèmica, administrativa i econòmica.

Assegurança escolar

Cada alumne queda automàticament assegurat des del moment en què es formalitza la matrícula, que inclou la quota anual de l’assegurança escolar.

Es considera accident escolar tota lesió corporal que pateix l’alumne en activitats relacionades amb la seva condició d’estudiant, sempre que aquestes activitats hagin estat organitzades o autoritzades pel propi centre.

Serveis coberts pel Departament d’Educació

El Departament d’Educació cobreix els següents serveis dels quals es poden beneficiar els alumnes de FEDAC Guissona:

  • Transport escolar gratuït
  • Menjador subvencionat per a l’alumnat que fa ús del transport escolar
  • Beques de menjador
  • Vetlladora
  • Servei Educatiu de la Segarra: atenció i orientació psicopedagògica, assessorament ELIC, treballadora social i logopeda

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website