Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Educació primària

Educació primària (P1, P2, P3, P4, P5 i P6)

A primària consolidem les bases establertes en l’etapa d’educació infantil i, alhora, ampliem les competències dels nens i les nenes perquè descobreixin i desenvolupin els seus talents i capacitats personals. Acompanyem els alumnes perquè configurin una personalitat pròpia i autèntica, i siguin capaços de ser crítics, de compartir, de cooperar amb els seus iguals i ser receptius a les necessitats de l’entorn social.

Projectes de l’etapa

Artistes

El projecte Artistes té com a objectiu que els alumnes tinguin una àmplia cultura artística quan finalitzin l’educació primària. Per això, al llarg de l’educació infantil i primària, els estudiants treballen de forma global una sèrie de personalitats del món de l’art.

Apadrinament lector

L’apadrinament lector reforça i potencia la comprensió lectora en llengua catalana, castellana i anglesa. Alumnes de diferents nivells col·laboren per gaudir de la lectura, alhora que estableixen relacions d’ajut i aprenen a ser responsables i a organitzar-se.

Projecte de l’hort

Els alumnes d’Educació Infantil i P3 de l’escola treballen plegats per dur a terme el projecte de l’hort. Petits i grans, en col·laboració amb les famílies, sembren o trasplanten els productes de la temporada, cuiden les petites plantes, n’observen el seu creixement pacientment i finalment en recullen els seus fruits i en gaudeixen.

Això els permet descobrir els efectes del pas del temps de primera mà alhora que esdevé un context proper i significatiu on aplicar molts aprenentatges matemàtics i científics fets a l’aula.

Matèries complementàries

Dins de l’horari escolar, impartim les següents activitats complementàries per a tots els alumnes de l’escola:

  • ArtTic
  • Storytelling
  • Oratòria
  • La Llavor
  • Eskcs.

Consulta els detalls de les matèries complementàries

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website