Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Educació infantil

Educació infantil (I3, I4 i I5)

Durant els primers anys d’escolarització tenen lloc grans descobriments en la vida de l’infant. En aquesta etapa oferim als nens i nenes una educació propera i familiar, rica en recursos vivencials, significatius i multilingües.

A l’etapa d’educació infantil utilitzem metodologies d’enfocament globalitzat que afavoreixen un aprenentatge cooperatiu, lúdic i significatiu. L’objectiu és respondre a les necessitats i inquietuds dels nens i nenes perquè siguin infants curiosos, lliures i crítics, tot mantenint una mirada de respecte i empatia.

Projectes de l’etapa

Espais d’aprenentatge internivells

Els ambients són diferents espais d’aprenentatge, de relació i comunicació on, a partir de diferents propostes, els infants poden actuar, observar, experimentar, construir, inventar, imaginar, compartir, relacionar-se, emocionar-se tot interactuant amb els altres.

Projectes d’aprenentatge
Els alumnes, a partir d’eines i estratègies que els facilita el mestre/a, es converteixen en protagonistes dels seus propis aprenentatges, aprenent i pensant per ells mateixos.
Matemàtiques vivencials
Mitjançant el joc i la manipulació directa de diferents materials, els nens i les nenes aprenen les qualitats del món que els envolta i adquireixen habilitats matemàtiques com són quantificar, comparar, relacionar, repartir, classificar…

Matèries complementàries

Dins de l’horari escolar, impartim un conjunt de d’activitats complementàries que reforcen l’aprenentatge dels alumnes d’infantil des d’una vessant lúdica:

  • Oratòria
  • Arttic
  • Hello English
  • CreaActivitat
  • Activijocs

Consulta els detalls de les matèries complementàries

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website