Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

FEDAC NEWS

FEDAC NEWS

Tornen les FEDAC News a FEDAC Guissona.

FEDAC Guissona torna a engegar amb les FEDAC News. Durant el curs 21-22 l’alumnat de 6è de primària ens aniran explicant les diverses activitats que es duen a terme a l’escola, amb la seva comunitat educativa i també en les activitats de la vila de Guissona.

Les publicacions seran quinzenals. Podreu conèixer activitats, festes, excursions, dies especials, i molt més de tot el que es van portant a terme durant totes les setmanes del curs escolar.

FEDAC News és una iniciativa que neix el curs escolar 18-19 i s’implementa com a assignatura complementària a la nostra escola, FEDAC Guissona. És una activitat que té com a objectiu fer que l’alumnat sigui el protagonista del seu dia a dia. S’aconsegueix que estiguin atents al que passa al seu entorn educatiu, que preparin un guió de tot el que volen explicar, que seleccionin els fets més destacats del que passa al seu entorn o que els genera una experiència memorable, que s’expressin oralment i enforteixin la seva comunicació oral, que aprenguin a gravant vídeos, a fer fotografies, a editar, a posar música, i un llarg etcètera. Tot plegat per poder demostrar que són els millors reporters de FEDAC Guissona.

Logotip FEDAC News 4a temporada

Com ja hem dit, des del curs 2018-2019 es fan publicacions de FEDAC News, i sempre podeu recuperar vídeos anteriors subscrivint-vos al canal de youtube de FEDAC Guissona. Podreu veure des de la primera edició. Podeu subscriure-us en el següent enllaç: https://www.youtube.com/channel/UCPLIM61AWwBL6mT9AF4y-lQ

Us deixem amb el fantàstic número 1 d’aquest curs. Podeu veure el vídeo clicant en ell o entrant al següent enllaç https://www.youtube.com/watch?v=RQ-mshPNRJ0

Esperem que gaudiu molt d’aquest primera edició d’aquest curs 21-22 i de totes les que vindran. Sempre donant valor a la important tasca del nostre alumnat que treballa amb molt d’esforç i motivació per oferir-vos el millor d’ells i elles.

FEDAC News
CreaEscola Quality Certificate for Education Website