Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Castanyada 2021

Castanyada 2021

Per fi, castanyada 2021!!!

Sembla que aquest curs tot es va posant al seu lloc. Els esforços de tota la població per superar la pandèmia donen els seus fruits i ens permeten poder celebrar la Castanyada 2021 amb èxit!!

Divendres passat, dia 29 d’octubre de 2021, a l’escola FEDAC Guissona i amb la col·laboració de la nostra magnífica AFA, vam poder celebrar la castanyada i fer una gran i bonica festa!

AFA FEDAC Guissona

Durant tota la setmana l’alumnat de l’escola va estar preparant cançons, balls i espectacles per tal de poder celebrar la tradició catalana de la millor manera.

Divendres al migdia, els components de l’AFA de FEDAC Guissona (podeu seguir-los al seu instagram clicant al següent enllaç AFA), van venir al pati de l’escola i van començar a coure quilos de castanyes per tal que tota la comunitat educativa en pogués gaudir.

A la tarda, tots els cursos d‘infantil i primària, van distribuir-se pels diferents patis de l’escola, i entre classes es van representar els diferents shows artístics que havien preparat. Uns vestits de castanyeres i castanyeres, altres amb diverses disfresses de halloween i altres amb vestits representatius de la cançó que interpretaven. Van gaudir moltíssim dels diferents espectacles, tant actors i actrius, com espectadors i espectadores. Finalment, per aules, van poder tastar les delicioses castanyes preparades per l’AFA.

Podeu veure un resum de la festa en la següent galeria d’imatges:

Per altra banda, l’alumnat de secundària, el dijous 28 d’octubre de 2021, a la tarda, van poder gaudir del túnel del terror organitzat per l’alumnat de 4t d’ESO (S4). Van preparar-ho amb moltes ganes i il·lusió, fer petits ensurts als companys i companyes va portar grans riures i van poder gaudir d’una tradició que té els seus inicis a Irlanda. (Podeu clicar la imatge per veure el vídeo).

CreaEscola Quality Certificate for Education Website