Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

DIA INTERNACIONAL DE LA MARE TERRA

DIA INTERNACIONAL DE LA MARE TERRA

Venda de flors solidàries per l’ANUNCIATA SOLIDÀRIA des dels grups CREC. 

Els dies 20 i 21 d’abril, des de FEDAC Guissona, ens hem volgut sumar al projecte solidari de l’Anunciata Solidària. Aquesta és una ONG sense ànim de lucre que va sorgir l’any 2017 per recolzar la missió de les germanes Dominiques de l’Anunciata, la qual es va iniciar el 1856 a Àfrica, Amèrica i Àsia. 

L’Anunciata Solidària sorgeix amb l’objectiu d’atendre a les necessitats urgents de les localitats afectades per la pobresa, la marginació social i la precarietat a través de programes educatius, socials i de salut.

Per contribuir en aquesta campanya i poder sumar el nostre granet de sorra en les diverses causes que es plantegen, aprofitant que el dia 22 d’abril és el dia Internacional de la Mare Terra – aquell en el qual es pretén realitzar una conscienciació global que permeti actuar per afrontar els problemes ecològics i ambientals; -des dels grups CREC de FEDAC Guissona hem organitzat una venda de flors a l’escola. 

Durant les sessions de grups CREC, els alumnes de P4, P5, P6 i les preanimadores dels grups CREC de S3 i S4, conjuntament amb la direcció de Recerca i Sentit, hem estat preparant un cartell informatiu i unes etiquetes per les flors amb missatges d’agraïment per la col·laboració. A més, s’ha donat a conèixer la iniciativa a tot l’alumnat de l’escola mitjançant una petita explicació. 

Per col·laborar amb l’Anunciata Solidària, les famílies han pogut venir a comprar petúnies i begònies els dies 20 i 21 d’abril, a tres quarts d’una del migdia i a tres quarts de cinc de la tarda als porxos del primer pati de l’escola. 

Gràcies a la participació del nostre alumnat i a la generositat de la comunitat educativa hem recaptat 147,57€.

Moltes gràcies a totes i cada una de les persones que ho heu fet possible, col·laborant amb les causes i apostant per un món més sostenible!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website