Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Benvinguts al curs 2022-2023

Benvinguts al curs 2022-2023

El mes de setembre és sinònim de retrobaments amb companys i companyes, amics i amigues, petons, abraçades, somriures… en definitiva és sinònim de retorn a l’escola per iniciar un nou curs escolar. A FEDAC Guissona posem en marxa un nou curs amb les piles ben carregades per continuar transmetent als nostres alumnes el projecte educatiu #avuixdemà2024 sota un nou lema: FEM BATEGAR EL MÓN!

En aquest nou curs, l’objectiu de la nostra comunitat educativa, com bé diu el lema serà fer bategar els cors de cada aula i del món. El projecte educatiu #avuixdemà2024 és el pla estratègic d’innovació pedagògica i de transformació de l’educació de les escoles FEDAC. A la FEDAC sempre ens hem caracteritzat per creure en el poder transformador de l’educació. És així com neix el projecte #avuixdemà2024, amb la voluntat de donar resposta als reptes de la societat del segle XXI a partir de la transformació dels paradigmes que han dominat l’educació fins ara. Hem obert portes i finestres, hem mirat d’on venim i on anem, i plantegem revolucionar l’educació d’aquí a l’any 2024 amb una proposta educativa innovadora i de qualitat.

Respecte al claustre de la nostra escola, hi ha hagut alguns canvis i algunes cares noves. La Sara Márquez serà la directora pedagògica d’infantil i primària, el Pol Guàrdia serà el tutor de l’aula d’acollida de primària i secundària, el Joel Mercè serà l’especialista de música a primària, el Marc Codina serà l’especialista de música a secundària i la Marisa Martínez serà la tutora de 3r d’ESO i la professora de llengua castellana a secundària. 

Pel que fa als horaris, no hi ha hagut cap canvi respecte a l’any passat. L’alumnat d’infantil i primària començarà les classes a les 8:50 i acabarà a les 12:50. A la tarda començaran a les 14:45 i acabaran a les 16:45. A secundària l’horari tampoc ha canviat i serà el mateix de l’any passat. De dilluns a dijous els alumnes començaran a les 8:50 del matí fins a les 13:40. A la tarda començaran les classes a les 14:45 i acabaran a les 16:45, excepte els divendres que l’horari serà intensiu, des de les 8:50 fins a les 14:10.

Quant a les coescolars d’enguany, també tenim alguna novetat. Com a novetat més destacada, tenim el taller de cuina, que serà dirigit pel cuiner de la nostra escola, el Xavier Roset, que el durà a terme per tal de despertar els talents culinaris del nostre alumnat. Tanmateix, hem incorporat la coescolar de zumba/dansa, en la qual el nostre alumnat amb més ritme i ganes de ballar podran desenvolupar el seu talent. També destacar la continuïtat de la coescolar d’skate. A continuació podreu veure tot el ventall d’activitats coescolars per cada etapa educativa. 

L’alumnat d’INFANTIL els dilluns podran gaudir de la coescolar Let’s Play i la iniciació al bàsquet (alumnes de P5). Els dimarts podran fruir amb la psicomotricitat i els dimecres gaudiran de la coescolar de música

L’alumnat de PRIMÀRIA, els dilluns podrà gaudir de mecanografia al migdia, d’iniciació al bàsquet (alumnes de 1r), multiesports i els Grups Crec (alumnes de 4t, 5è i 6è), aquesta última de manera quinzenal i gratuïta. Els dimarts, l’alumnat podran realitzar les coescolars de patins i multiesports. Els dimecres, gaudiràn de la coescolar de bàsquet i la novetat de zumba/dansa. Els dijous, els i les alumnes podran iniciar-se al running i jocs varis i finalment els divendres, podran gaudir fent esport amb la coescolar d’skate i preparar delicioses receptes al taller de cuina

L’alumnat de SECUNDÀRIA, continurà gaudint i recorrent el nostre fantàstic entorn gràcies a les rutes amb bicicleta que faran a la coescolar de BTT.

Cal recordar que totes les sortides de l’alumnat de les activitats coescolars es faran per la porta de fusta, situada al carrer Raval Bisbal 42. 

Les coescolars que tenen continuïtat a l’escola i en horari de migdia són KIDS & US   i ALOHA. KIDS&US, es farà els dimecres i ja va començar la setmana passada, mentre que ALOHA no començarà fins al proper dimarts 4 d’octubre i es farà cada dimarts i dijous.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website