Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

+ART a les escoles

+ART a les escoles

+ART a les escoles és un projecte creat i impulsat per les 25 escoles FEDAC de Catalunya i obert a centres educatius, docents, alumnes i famílies d’arreu.

Considerem que el sistema educatiu necessita més art. Amb el projecte +ART a les escoles, volem potenciar en totes les etapes educatives el gran ventall expressiu i comunicatiu que ens aporten els llenguatges artístics, i ho volem fer de manera personal, diversa i creativa.

Alhora, +ART a les escoles és un projecte que també dona resposta als reptes dels Llenguatges i la CreaActivitat del pla estratègic i d’innovació pedagògica #avuixdemà2024, que des de fa uns quants cursos estem implementant a les escoles FEDAC.

PER QUÈ VOLEM +ART a les escoles?

Creiem que les escoles i el sistema educatiu necessiten més ART perquè:

  • L’ART ens obre la ment, desperta la nostra sensibilitat, ens ajuda a expressar-nos i a gaudir dels talents artístics dels altres.
  • L’ART forma part del nostre ADN i ens fa més humans en un món cada cop més tecnològic, ens connecta amb les nostres emocions i la nostra creativitat.
  • L’ART ens ajuda a desenvolupar el sentit crític, a potenciar la resiliència i a despertar consciències davant les injustícies del món que ens envolta.

Per impulsar encara més aquest projecte és realitzaran diverses activitats a la Nau Bostik, on es pot visitar una exposició que s’inaugurarà el 28 de febrer, on les escoles poden fer tallers, també s’hi poden passar tardes interactives i es poden fer visites en caps de setmana.

Tots els dijous de març de 18h a 20h de la tarda hi haurà un espectacle interactiu i els dissabtes al matí del mateix més, també hi haurà activitats adreçades a un públic més famíliar.

Per obtenir més informació podeu entrar en el següent enllaç: https://www.mesartalesescoles.cat/

+art a les escoles
CreaEscola Quality Certificate for Education Website