Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Us donem la benvinguda al curs 2023/24!

Us donem la benvinguda al curs 2023/24!

És un plaer donar la benvinguda a tot l’alumnat, famílies i membres de l’escola al curs escolar 2023/24! Després d’un estiu ple d’aventures, arribem a l’escola amb una gran il·lusió per afrontar nous reptes i oportunitats.

Aquest nou curs escolar promet ser emocionant, ple d’aprenentatges i #momentsmemorables. A FEDAC Guissona volem continuar transmetent la mateixa il·lusió, #passióxeducar i valors que ens caracteritzen, així com transmetre als nostres alumnes el projecte #avuixdemà. Aquest curs ens acompanyarà el nou lema: Viu Naturalment! Una oportunitat per connectar conscientment amb un mateix i l’entorn que ens envolta.

Us presentem les novetats del curs 2023/24:

  • Noves incorporacions al centre: aquest curs ens acompanyen noves mestres! Són la Clàudia Canal (mestra de música a Primària), la Júlia París (mestra de música a Secundària), la Marta Sabartrés (mestra substituta d’anglès) la Ivette Macià (mestra substituta de Ciències Socials) i l’Aida Pueyo (vetlladora).
  • Equip impulsor d’innovació: format per la Sara Márquez (directora pedagògica d’EI-EP), la Mireia Garriga (tutora de P1), l’Ainhoa Barrionuevo (directora pedagògica d’ESO) i la Marisa Martínez (tutora de S4). L’objectiu de l’equip és formar, acompanyar i guiar els docents en la seva pràctica educativa envers els canvis que planteja el nou currículum d’educació de Catalunya: adaptar les programacions a les noves situacions d’aprenentatge, establir les bases del treball cooperatiu, dur a terme aprenentatges i avaluacions competencials, així com adaptar el disseny de les aules cap a metodologies actives on l’alumne és el centre de l’aprenentatge. En definitiva, impulsar a promoure un canvi de paradigma des del docent clàssic cap a un docent #xerpa, que acompanyi i guiï l’alumnat, tenint en compte totes les seves necessitats educatives.
  • Xarxes socials: podreu veure a cada portada d’Instagram, Twitter (X) i Facebook uns adhesius de colors. Aquests s’han creat per donar visibilitat al que es treballa en cada publicació, fent referència a 3 aspectes molt presents a FEDAC Guissona. Els 24 reptes de les escoles FEDAC:

Els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible): 

Els 7 hàbits de la gent altament efectiva, els quals es treballen de forma transversal en totes les matèries:

Amb tota aquesta informació, us tornem a donar la benvinguda al curs i ens agradaria recordar que l’educació no és només l’adquisició de coneixements, sinó una oportunitat pel vostre propi creixement personal i la contribució al bé comú. Cada pregunta que feu, cada idea que aporteu i cada somni que perseguiu és una inversió pel vostre futur i el futur de la societat. Ens complau veure com creixeu i com us convertiu en les persones que podeu ser, que us convertiu en el/la líder que porteu dins!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website