Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Tallers d’aprenentatge internivell a P3 i P4

Tallers d’aprenentatge internivell a P3 i P4

Com a novetat d’aquest curs, volem informar-vos sobre els interessants tallers d’aprenentatge internivell que s’estan duent a terme a la nostra escola els dijous a la tarda. Aquests estan especialment dissenyats per als alumnes de P3 i P4 i són oportunitats significatives per enriquir i desenvolupar les habilitats essencials del nostre alumnat.

Els tallers són rotatius, de manera que cada alumne en realitza un cada trimestre, garantint que tots i totes les alumnes tinguin l’oportunitat de gaudir de cada un d’ells. Apostem per un aprenentatge entre infants de diferents edats i nivells educatius, ja que està comprovat que aporta beneficis com:

  • Diversitat de perspectives.
  • Desenvolupament d’habilitats socials.
  • Mentoring natural.
  • Inspiració i motivació.
  • Adaptació a diferents ritmes d’aprenentatge.

#avuixdemà

Un dels tallers és «Els Artesans de Paraules». Aquest taller se centra en l’aprofundiment de les competències de lectoescriptura dels nostres alumnes. Durant aquestes sessions, els estudiants milloren la seva comprensió lectora, practiquen l’art de la redacció i participen en jocs de llengua, tot fomentant l’interès per la lectura i l’escriptura.

«Veus del Futur» és un altre taller en el qual els estudiants tenen l’oportunitat de desenvolupar les seves habilitats d’oratòria. A través de presentacions i explicacions, els alumnes milloren la seva capacitat d’expressió oral, adquirint una valuosa habilitat que serà fonamental per a les seves futures oportunitats educatives i professionals.

El tercer taller, anomenat «ODS», es dedica a treballar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. A través d’aquests objectius, els estudiants exploren temes relacionats amb la sostenibilitat i com protegir el nostre planeta. Aquest enfocament es realitza de manera transversal, integrant els ODS en totes les àrees d’aprenentatge, alhora que es promou la consciència de la importància de cuidar el medi ambient i construir un futur més sostenible.

Els tallers d’aprenentatge internivell a P3 i P4 no només ofereixen una educació de qualitat, sinó que també promouen valors importants com la curiositat, la creativitat i la consciència social. Estem encantats de proporcionar aquests programes educatius enriquidors per als nostres joves estudiants i estem segurs que seran una part fonamental del seu creixement i desenvolupament acadèmic.

Us animem a seguir el progrés dels vostres fills i filles en aquests tallers i a participar activament en el seu aprenentatge i creixement!

No us oblideu de visitar l’Instagram de l’escola, per estar al dia de totes les novetats.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website