Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Skakers.

Skakers.

Us expliquem la nova comissió de treball a la nostra escola FEDAC Guissona, els Shakers.

El curs 2020-2021 vam posar en marxa una nova comissió de treball: Shakers. Aquesta, està formada per un equip humà de 6 persones que tenen com a objectiu facilitar qualsevol projecte, iniciativa o proposta que sorgeixi en la nostra escola amb la intenció de transformar-la. 

Els shakers s’ocupen de detectar necessitats reals de qualsevol membre de la comunitat educativa: educadors, famílies o alumnat; cerquen estratègies per trobar-hi solucions i dinamitzen accions per tal de dur-les a terme de manera col·laborativa, sumant talents i minimitzant esforços.

El curs passat vam iniciar el projecte #momentsmemorables el qual ens permetrà, en un període de 4 anys, poder implantar una sèrie d’accions que tenen com a objectiu aconseguir un acompanyament, acollida i seguiment a alumnes i famílies, més personal i memorable, passant per la diagnosi inicial, la transformació del pla d’acció tutorial, la visibilització real de les accions, tant en la mateixa comunitat educativa com en l’entorn, i la quantificació de les evidències.

Amb la posterior avaluació, mesurarem l’impacte real que hauran tingut totes les accions dutes a terme i podrem posar en marxa accions de millora, així com proposar-nos nous reptes que ens ajudaran a consolidar aquest punt fort tan nostre.

L’equip Shaker, junt amb els altres equips de facilitadors, aquest curs també es plantegen nous propòsits que van sorgir ja en l’estudi que es va dur a terme en el moment de crear el projecte AvuixDemà2024; on a partir dels objectius atractors de reptes (OAR’s) consensuats amb tots els membres de la comunitat educativa en el seu dia, hem seleccionat els fronts en què cal treballar de manera immediata i de valent, per ser una escola transformadora, inspiradora i referent.

L’èxit transformador implica fer equip, entendre que tots som un i que amb les sinergies aconseguirem una gran transformació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website