Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Obrim les portes!

Obrim les portes!

A FEDAC Guissona, com cada curs, obrim les portes! 

Obrim les portes perquè les famílies pugueu conèixer la nostra realitat i veure en directe la nostra essència! A FEDAC Guissona sempre tenim les portes obertes perquè pugueu conèixer que fem, com som i descobrir els pilars del nostre projecte educatiu #avuixdemà.

#Som una escola innovadora i treballem per estar a l’altura del dia a dia de la nostra societat. El nostre projecte neix amb la voluntat de donar resposta als reptes del segle XXI, i ho fa a partir de la transformació dels paradigmes que han dominat l’educació fins ara. Volem revolucionar l’educació amb una proposta innovadora i de qualitat. 

#Fem de la nostra escola un espai on conviure i compartir experiències memorables. Un lloc on aprendre significativament i on es pugui ser un mateix. 

#EstemxTU per tal que tota persona de la comunitat educativa es pugui sentir acompanyada. Som xerpes del creixement del nostre alumnat. 

Quan fem portes obertes?

Totes les famílies interessades a conèixer la nostra petita gran escola poden visitar-nos demanant cita a través de la nostra web (guissona.fedac.cat), trucant per telèfon al 973 53 00 82 o enviant un correu electrònic a fedac.guissona@fedac.cat. Es poden fer visites personalitzades de manera presencial o virtual. 

Com seran les portes obertes de la nostra escola?

Podreu veure de prop com és l’essència de la nostra escola en el dia a dia, podreu veure el nostre ambient de treball, com cuidem els nostres espais i com els adaptem al nostre alumnat. Vetllem perquè les vostres filles i fills puguin sentir-se a l’escola com a casa seva, que formi part de la seva vida.

Coneixereu la nostra proposta educativa innovadora, veureu com l’alumnat treballa de manera digital, l’adaptació a l’educació actual amb el nostre projecte i com busquem el desenvolupament d’habilitats del nostre alumnat. Volem formar alumnes autònoms i competents que sàpiguen desenvolupar-se en situacions quotidianes i donar-los les eines necessàries per integrar-se en el món laboral.

Quina és la nostra proposta diferenciadora?

La nostra escola té #passióxeducar. Volem que totes les famílies se sentin part de la comunitat educativa i que us pugueu sentir implicades en el procés educatiu dels vostres fills i filles. Treballem per donar un tracte el més personalitzat possible i proper a l’alumnat i les seves famílies, busquem les millors solucions adaptades per tots i totes i sempre en benefici del nostre alumnat. 

Som una escola en contínua formació per tal de poder donar resposta a les necessitats del nostre alumnat i del nostre entorn. Volem acompanyar els i les alumnes perquè puguin ser líders de la seva vida, donant-los eines i estratègies per analitzar les situacions que se’ls presentin, de tal manera que puguin aconseguir les seves metes en benefici propi i dels altres.

Quines etapes educatives oferim?

Quins altres serveis oferim?

  • Activitats coescolars
  • Grups CREC
  • Servei de menjador amb cuina pròpia
  • Orientació psicopedagògica
  • Vetllador/a per a l’alumnat amb necessitats educatives
  • Auxiliar de conversa
  • Casals de lleure de Nadal, Setmana Santa i d’estiu
  • Matèries complementàries
  • Colònies i convivències

Quan haig de fer la preinscripció?

El procés de preinscripció pel curs 2022-2023 es durà a terme del 6 al 20 de març per les etapes d’educació infantil i primària. Del 8 al 20 de març per l’etapa d’educació secundària. L’escola us facilitarà la documentació necessària per fer la preinscripció.

Com puc inscriure al meu fill o filla a la vostra escola?

Per inscriure al vostre fill/filla haureu de completar el procés de preinscripció mitjançant la documentació que l’escola us faciliti.

Una vegada us hagin adjudicat la plaça, l’escola us demanarà els documents necessaris per fer la inscripció, però podeu consultar el procés de manera més concreta en aquest enllaç

Contacta amb nosaltres

Podeu contactar amb el centre a través de la nostra web demanant cita prèvia en el següent formulari, trucant per telèfon al 973 53 00 82 o enviant un correu electrònic a fedac.guissona@fedac.cat.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website