Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Gràcies, AFA! Noves joguines per la nostra Llar

Gràcies, AFA! Noves joguines per la nostra Llar

Els més petits de FEDAC Guissona ja gaudeixen de la renovació de les joguines a la nostra Llar d’Infants. Les famílies de l’AFA es van reunir prèviament amb les mestres per detectar les necessitats d’aquesta etapa i veure quins espais i materials s’havien de renovar, així com l’ampliació de l’aula d’I2.

Des de FEDAC Guissona donem molta importància a la cura dels espais d’aprenentatge del nostre alumnat des d’edats primerenques, en els que poder desenvolupar-se adequadament segons les necessitats de la seva etapa educativa. Un dels aspectes a tenir en compte per part dels docents és oferir joguines i materials adients a l’edat, respectuosos, no sexistes i amb materials naturals (fusta, vímet, teles…) per potenciar l’aprenentatge manipulatiu, el joc simbòlic, la creativitat i el raonament.

Aliments i estris per la cuineta i el supermercat, trona i cotxet pel joc simbòlic, animals de granja, encaixos, instruments, vehicles, taules i cadires, i una nova prestatgeria pel racó de contes són alguns d’aquests materials amb els que ja gaudeixen els nostres petits de l’escola.

Moltes gràcies per la vostra implicació i col·laboració, AFA FEDAC Guissona!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website