Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Nou club d’escacs online EduEscacs FEDAC!

Nou club d’escacs online EduEscacs FEDAC!

Aquest curs escolar 2023-24 engegem una iniciativa nova per a tota la comunitat educativa de FEDAC: “El club d’escacs online Eduescacs FEDAC”. Per ser-ne membre, només cal formar part de la gran comunitat educativa de les 25 escoles FEDAC, no importa l’edat ni el nivell de joc d’escacs de cadascú. Es tracta de crear un espai per als amants d’aquest joc esport tant meravellós que són els escacs. 

Tornejos virtuals cada primer dissabte de mes

El club EduEscacs FEDAC també vol crear llaços d’amistat i companyonia dins de la mateixa comunitat educativa, repartida per tot el territori català. Cada primer dissabte de mes durant tot el curs està programat un torneig d’escacs a través d’una plataforma online amb una durada de 45 minuts. El torneig comença a les 20 h i finalitza a les 20.45 h.

Jugaran totes aquelles persones que hagin fet la inscripció al torneig i hi estiguin connectades a les 20 h pendents per jugar. És totalment voluntari participar en aquests tornejos.

No hi haurà discriminació per edat ni per nivell. Es tracta de compartir una estona de joc de forma totalment voluntària!

Per formar part del Club Escacs Online Eduescacs FEDAC només caldrà seguir les indicacions del següent enllaç i disposar-vos a gaudir en família d’una iniciativa única i excepcional:

“Club Escacs Online EduEscacs” de les Escoles FEDAC

Beneficis dels escacs en l’àmbit educatiu

Els escacs educatius són un mètode pel desenvolupament de les habilitats del pensament en l’alumnat. Ajuda els alumnes a desenvolupar una sèrie de competències clau que són fonamentals per l’aprenentatge i la vida quotidiana, com ara la resolució de problemes, el raonament lògic, la creativitat i la concentració. 

Així, el joc dels escacs es transforma en una útil per ajudar els alumnes a desenvolupar aquestes competències. A les escoles FEDAC impartim els escacs com a activitat complementària, dins de l’horari escolar i per a tots els alumnes, des de l’etapa d’educació infantil i fins a secundària. L’activitat d’escacs forma part de la nostra aposta per la innovació i la qualitat educatives del nostre projecte educatiu #avuixdemà.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website