Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

La setmana de Carnestoltes arriba a l’escola!

La setmana de Carnestoltes arriba a l’escola!

L’alegria i el color han envaït els passadissos de la nostra estimada escola durant tota la setmana, ja que hem celebrat la tan esperada setmana de Carnestoltes a FEDAC Guissona. Alumnes i mestres s’han submergit en les divertides ordres diàries que l’alumnat de 6è va crear. Aquestes van animar a tothom a mostrar el seu esperit carnavalesc de la manera més original possible.

El dilluns, l’escola es va tenyir de colors: cadascú havia de vestir-se d’un sol color. El dimarts, els passadissos es van convertir en una passarel·la de creativitat amb pentinats originals. El dimecres, la comoditat va ser la clau: tothom en pijama! El dijous alumnes i mestres van lluir una varietat de complements extravagants i divertits. I, per descomptat, el divendres va ser el clímax de la setmana amb una doble dosis de diversió. Al matí, cadascú portava una sabata de cada manera. I a la tarda, submergits completament en l’esperit del Carnaval, ens vam posar les nostres millors disfresses.

Però això no va ser tot! Per tancar la setmana més alegre i divertida de l’any, cada classe va organitzar un ball amb hits del moment (i també els i les mestres!). Vam crear un espectacle al pavelló de l’escola obert a les famílies i tots/es plegats/des vam celebrar una gran festa que va demostrar una vegada més la unió i l’esperit comunitari que caracteritza la nostra escola.

A l’Instagram de l’escola trobareu un videoresum de les actuacions de cada classe. No us el perdeu!

I és que encara no en tenim prou. El dissabte a la tarda, una vuitantena de persones van participar a la rua del poble, en representació de l’escola. L’AFA va idear unes disfresses d’allò més originals, i la nostra comunitat educativa va convertir-se en un banc d’ocells plens de colors, sota el lema: “Viu Naturalment; Vola FEDACment”. A més a més, la comparsa va aconseguir el primer premi. Enhorabona!🎉

La setmana de Carnestoltes a FEDAC Guissona va ser tot un èxit gràcies a la participació i l’entusiasme de cada membre de la nostra comunitat! Sens dubte, aquests moments quedaran gravats en la nostra memòria com un recordatori del poder de la creativitat i l’alegria compartida. #SomFedac

Fins l’any vinent, Carnestoltes!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website