Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

I Trobada dels grups CREC

I Trobada dels grups CREC

El passat diumenge, 20 de novembre, les escoles FEDAC ens vam reunir en la primera Trobada dels grups CREC del curs 2022/2023 que se celebrava a la nostra escola.

L’alumnat de FEDAC Guissona va donar la benvinguda als alumnes de la resta d’escoles FEDAC a dos quarts d’onze del matí, havent realitzat una pancarta de benvinguda per tal de rebre als companys des de la il·lusió i l’esperança de compartir una meravellosa jornada plegats. 

Vam ser un total de 264 persones, entre alumnes, monitors i coordinadors del projecte, les que vam assistir a la trobada i vam sumar el nostre granet de sorra en fer d’aquesta, un dia memorable.

Després d’esmorzar conjuntament al tercer pati, i intercanviar les primeres paraules amb els companys i companyes, vam donar inici a les activitats a través d’un ball rítmic que anava en concordança amb el lema del curs: FEM BATEGAR EL MÓN!

L’alumnat va ser distribuït pels quatre patis segons les seves edats: els més petits, de P3 i P4, es trobaven al primer pati; els de P5 i P6, al tercer; l’ESO, s’ubicava al pati de sorra i, finalment, els preanimadors ocuparen el segon pati i el pavelló. Entre les activitats realitzades cal destacar algunes com la gimcana rotativa, la gimcana musical, les carreres de números, el joc del robot, el de la supercadena, la construcció artística d’un cor o l’espai de relaxació i interioritat, entre altres. 

A l’hora de la pregària, ens retrobarem tot l’alumat i monitoratge de nou, i l’iniciarem fent un moment de silenci i posant-nos la mà al cor per tal de sentir el batec d’aquest. Així, al ritme del batec, cada grup d’alumnes es va anar aixecant per dipositar les seves reflexions del dia al centre de l’enorme rotllana, al cor de l’equip. Finalment, en grups d’edat, ens vàrem trobar tots en cercle per simular, a través d’una coreografia, el batec dels nostres cors i unir-los al so de l’uníson del: BUM, BUM, CREC!   

Aleshores va arribar el moment de votar el logo que volem que representi els grups CREC de les nostres escoles. Al segon pati ens hi esperaven els finalistes de cada escola, tots ells plens de significat i fets des del cor i la il·lusió pels nostres nens i nenes. L’alumnat es va anar repartint i col·locant davant del logo que més li agradava i volia que fos l’escollit, però no fou fins després de l’hora dels adeus quan vàrem descobrir quin logo havia obtingut més vots: el de FEDAC Guissona!    

La jornada es va donar per acabada després de dinar, havent pogut gaudir d’una bona estona d’esbarjo en el qual, el nostre alumnat, va poder establir sinergies amb la resta de nens i nenes de les escoles FEDAC. És així com, creant lligams i sentint que #TotsPlegatsSomUn, ens vàrem acomiadar a quarts de quatre de la tarda amb l’esperança de retrobar-nos en la propera sortida dels grups CREC.  

CreaEscola Quality Certificate for Education Website