Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Festes de tardor: la Castanyada i Santa Cecília

Festes de tardor: la Castanyada i Santa Cecília

A FEDAC Guissona gaudim molt compartint festes i tradicions amb la nostra comunitat educativa. Durant la tardor, hem celebrat La Castanyada el 31 d’octubre i Santa Cecília, el dia de la música, el passat 22 de novembre.

La celebració de festes i tradicions catalanes són un espai de trobada entre els docents, l’alumnat i les seves famílies, creant un sentiment de pertinença i cohesió social. Hem pogut gaudir de les cançons i els balls que portaven temps preparant juntament amb les mestres de música, la Clàudia Canal i la Júlia París.

La Castanyada

Durant la setmana, l’alumnat de diferents cursos va estar duent a terme activitats relacionades amb aquesta festivitat, fent panellets de tot tipus: coco, ametlla, pinyons o cacau, per menjar-los plegats o fer un detall a les seves famílies. La tarda del 31 d’octubre ens vam reunir tots al primer pati i vam gaudir dels balls i la visita de la Castanyera, qui juntament amb les famílies de l’AFA van repartir castanyes a tothom.

Dia de la música: Santa Cecília

Les arts, entre elles la música, són un element molt important en l’aprenentatge del nostre alumnat i volem que sempre hi sigui present. El passat 22 de novembre vam celebrar Santa Cecília, patrona de la música, fent una trobada amb tota la comunitat educativa on vam poder gaudir d’un seguit de balls i cançons des d’I3 fins a S2.

Volem agrair a totes les famílies per haver vingut, a l’AFA per la seva ajuda, implicació i col·laboració amb l’escola, i a les nostres mestres de música per haver fet d’aquestes dues festivitats un dia tan especial!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website