Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

FEDAC News a la gira de transformació digital (UOC)

FEDAC News a la gira de transformació digital (UOC)

Com la majoria de vosaltres sabeu, des de fa una pila d’anys que a l’escola duem a terme una dinàmica molt especial. Els i les estudiants de sisè assumeixen el rol de periodistes amb la iniciativa “FEDAC News“, en el qual produeixen i presenten un programa de notícies quinzenalment. Cada dos divendres es publica al canal de YouTube de l’escola. A través d’aquesta activitat, l’alumnat té l’oportunitat d’explorar i informar sobre esdeveniments rellevants que afecten tant a l’escola com al seu entorn local.

Des de l’equip docent, es valora la importància d’inculcar als i les estudiants habilitats comunicatives i de treball en equip des de ben petits/es. “FEDAC News” ofereix una plataforma perquè els alumnes puguin expressar les seves opinions, investigar i compartir informació sobre temes d’interès comunitari.

A més, la iniciativa ha rebut el suport i la col·laboració de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), que ha reconegut el valor educatiu d’aquest projecte. Recentment, la UOC ha produït un vídeo que destaca l’impacte de “FEDAC News” i la seva contribució a l’educació mediàtica dels i les estudiants. Aquest vídeo forma part de la gira de transformació digital de la UOC, que destaca projectes innovadors en l’àmbit educatiu.

Amb “FEDAC News“, els i les alumnes no només adquireixen habilitats periodístiques sinó que també es converteixen en agents actius de la seva comunitat, informant i connectant-se amb el seu entorn. Aquesta iniciativa exemplifica l’esperit de FEDAC en promoure una educació integral que prepara els estudiants per a un futur compromès i participatiu.

FEDAC News a la gira de transformació digital (UOC). Us animem que hi feu un cop d’ull! ⬇️😉

CreaEscola Quality Certificate for Education Website