Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

EQUIPS DE TREBALL FEDAC GUISSONA

EQUIPS DE TREBALL FEDAC GUISSONA

En la societat actual, en la que el treball cooperatiu ha esdevingut un paper essencial en la vida quotidiana de les persones, les escoles FEDAC apostem pel treball en equip. Com en molts àmbits, hi ha diverses claus per aconseguir l’èxit i una eficiència total, però en el treball en equip ho són la #comunicació, la #coordinació i la #responsabilitat compartida

La #comunicació és l’eina per relacionar-nos, obtenir el que necessitem o bé per expressar el que pensem. Dit amb altres paraules, es la forma que ens permet entendren’s els uns amb els altres. 

La #coordinació ens ajuda a enfortir la organització de tasques entre els membres de l’equip, redueix els conflictes que puguin sorgir i genera una adequada col·laboració entre tots els membres que en formen part.

La #responsabilitat compartida ens permet arribar a un consens sobre una decisió presa. És a dir, ens permet reconèixer explícitament totes aquelles coses que ens aporta, ens transmet o ens comparteix l’altra persona. 

És per aquest motiu, que les 25 escoles FEDAC ens organitzem en diferents equips de treball per ser el màxim d’eficient possibles i que el cor del nostre centre estigui en funcionament constant i no deixi mai de bategar. A continuació, us presentem els nostres equips.

EQUIP FAR.

Són els encarregats d’ajudar a la nostra comunitat educativa a descobrir el nostre talent personal, el nostre do, la nostra contribució única i personal al projecte de la nostra escola. Desenvolupem la capacitat de lideratge que tots tenim a través del projecte LíderEnMi (LEM). Liderar-nos és la gran transformació del lideratge.

Ells són, l’Antonieta, el Jose, la Núria Caballol i l’Anna Maria.

EQUIP MENTOR.

L’equip mentor, són les encarregades d’ajudar, acompanyar i guiar a la comunitat educativa per aconseguir els nostres objectius.  Elles són l’Ainhoa, la Raquel i l’Aina.

DECORART.

Són les responsables que els espais de la nostra escola parlin per si sols i siguin ben acollidors. Aconsegueixen crear ambients per passar grans moments memorables a la nostra i vostra escola. Elles són la Tere, l’Esther, la Núria Miguel i l’Elena.

COORDINADORS DE CICLE

Són els encarregats de promoure i dissenyar activitats, jornades, projectes,… que impliquin una participació de l’alumnat en les tres llengües: català, castellà i anglès. Ells són el Joel, la Rosa Morros, la Marta i la Rosa Garriga

SHAKERS.

Són els encarregats de crear un procés d’aprenentatge radical basat en els principis d’emprenedoria i innovació disruptives, crear una metodologia de recerca i innovació i desenvolupar en tota la comunitat educativa una cultura creativa. Ells són la Mercè Marsol, la Geo, el Dani i la Mª Àngels. 

ESCOLA VERDA

Són les encarregades de vetllar, sensibilitzar, dinamitzar i donar suport a la comunitat educativa per tal que incorpori els principis i els valors de la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida escolar, fent així del nostre entorn un lloc millor! Elles són l’Anna Cisteró, la Mercè Rosinés, l’Aroa i l’Alba.

COMUNICACIÓ

L’equip de comunicació són els encarregats de fer visible, compartir i difondre a les xarxes socials tot allò que fan els alumnes dins i fora de l’escola. Ells són el Pol, la Sara i el Julià.

AIP

Són els Agents Impulsors de la Participació i s’encarreguen d’impulsar la participació de l’alumnat en les decisions del centre mitjançant les assemblees, diferents projectes i el pla d’acció tutorial. Elles són l’Anna Gené, la Marissa i l’Eva.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website