Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Els ODS i els Drets de la Infància.

Els ODS i els Drets de la Infància.

L’ alumnat de 4t de primària treballa els ODS i els Drets de la Infància.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible ODS, també coneguts com a objectius mundials, son treballats per tot l’alumnat de l’escola FEDAC Guissona. Els nens i nenes i nois i nois de l’escola treballen com es podria posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantir que totes les persones puguin gaudir de pau i prosperitat el 2030. 

Enllaç per conèixer més sobre els ODS. 

https://www1.undp.org/content/undp/es/home/sustainable-development-goals/resources.html

Es necessita a tothom per aconseguir els 17 grans objectius. Necessitem la creativitat, la tecnologia i el coneixement que té el nostre alumnat i tota la comunitat educativa, per poder aportar el nostre granet de sorra en aquesta lluita per aconseguir aquests reptes. 

Per altra banda, aquest dissabte 20 de novembre, serà el dia mundial de la infància, i UNICEF, com cada any, ens recorda els Drets dels Infants.

L’alumnat de 4t de primària aquesta setmana han estat treballant alguns dels ODS, buscant noves feines per al futur proper i per tal de poder fer un món millor. Concretament han treballat els objectius 11 i 12, que ens parlen de la producció i el consum responsables i de fer ciutats i comunitats més sostenibles. Han pensat en futurs treballs que es podrien dur a terme de manera responsable i respectuosa amb el medi ambient, cuidant la natura i contribuint en millorar el nostre entorn i així millorar el nostre benestar.

Fen aquesta tasca, s’han pogut conèixer alguns dels drets dels infants, com el 12 que respecta l’opinió dels infants, el 13 que es refereix a la llibertat d’expressió, el 17 que parla de l’accés a la informació i el 42 que potencia que tothom conegui aquests drets.

L’alumnat ha treballat amb molta motivació tant els Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS), com els drets dels infants, i s’han implicat moltíssim en la creació de les feines del futur.

Els ODS i els Drets de la Infància
CreaEscola Quality Certificate for Education Website