Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

ELS GRUPS CREC A FEDAC GUISSONA

ELS GRUPS CREC A FEDAC GUISSONA

Els grups CREC de FEDAC Guissona són l’esplai de la FEDAC: un espai destinat a compartir experiències, inquietuds i emocions, crear vincles d’amistat i integrar valors que ens comprometin amb la societat mitjançant la realització de diverses activitats de lleure.   

FEDAC ofereix a l’alumnat, a través dels grups CREC, una pedagogia humanitzadora, activa, centrada en la persona i en el grup per tal que aquest pugui participar voluntàriament i lliurement de les activitats proposades. 

Els grups CREC de FEDAC Guissona van destinats a alumnes des de 4t fins a 6è de primària i ens trobem, quinzenalment, els dilluns de 17h a 18h. 

L’equip d’animadores, integrat per la coordinadora de Recerca i Sentit i quatre alumnes de 3r d’ESO: la Laia Ars, la Clara Gomà, la Noèlia Pla i la Laia Tena, ens reunim els dilluns alterns, de 17 a 18h, per tal de programar i coordinar les sessions quinzenals que realitzem amb els grups CREC. 

Paral·lelament, les nostres preanimadores de Guissona i de la resta d’ escoles FEDAC, gaudeixen de trobades amb educadors dels nostres centres educatius per tal d’actualitzar i incrementar la seva formació. D’aquesta forma, puntualment i sempre en cap de setmana, l’equip animador dels grups CREC ens desplacem a Barcelona on compartim experiències i vivències i ens fan coneixedores de dinàmiques i activitats diverses. 

A més, al llarg del curs, es realitzen sortides amb la resta de grups CREC de les escoles FEDAC. És per aquest motiu que, el diumenge 28 de novembre, ens vàrem desplaçar amb una vintena d’alumnes de 4t, 5è i 6è de primària i les preanimadores de 3r d’ESO a FEDAC Xarxa de Berga, on vam poder gaudir d’una meravellosa jornada plena de diversió, la qual va esdevenir memorable. 

Ara, seguim treballant per poder oferir, al nostre alumnat de FEDAC Guissona, temps de qualitat i germanor. Seguim formant-nos i ens preparem per a la pròxima trobada de grups CREC, que tindrà lloc al mes de març, així com per les colònies dels grups CREC que es duran a terme l’1, 2, 3, 4 i 5 de juliol a la Casa Dom Bosco a Castellnou de Bages.    

Junts treballem per fer de la NOSTRA escola, l’escola dels VOSTRES SOMNIS. 

Grups CREC
CreaEscola Quality Certificate for Education Website