Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

DIA INTERNACIONAL DE LA MARE TERRA

DIA INTERNACIONAL DE LA MARE TERRA

Venda de flors solidàries per l’ANUNCIATA i DAC ACCIÓ des dels grups CREC. 

Els dies 21 i 22 d’abril, des de FEDAC Guissona, ens hem volgut sumar als projectes solidaris de l’Anunciata i de DAC Acció

L’Anunciata solidària és una ONG sense ànim de lucre que va sorgir l’any 2017 per recolzar la missió de les germanes Dominiques de l’Anunciata que es va iniciar el 1856 a Àfrica, Amèrica i Àsia. 

Aquesta sorgeix amb l’objectiu d’atendre a les necessitats urgents de les localitats afectades per la pobresa, la marginació social i la precarietat a través de programes educatius, socials i de salut. 

Paral·lelament, ens sumem al projecte DAC Acció, una campanya solidària originada per FEDAC arran de les conseqüències econòmiques i socials de la covid-19. Aquesta ha sorgit per recollir fons a benefici de les famílies de la FEDAC que es trobin circumstancialment en una situació econòmica delicada. També per totes les famílies que estan acollint refugiats ucraïnesos i necessiten la nostra ajuda per poder fer front a les despeses bàsiques del dia a dia.  

Per contribuir en ambdues campanyes, i aprofitant que el dia 22 d’abril és el dia Internacional de la Mare Terra – aquell en el qual es pretén realitzar una conscienciació global que permeti actuar per afrontar els problemes ecològics i ambientals; -des dels grups CREC de FEDAC Guissona hem organitzat una venda de flors a l’escola. 

Durant les sessions de grups CREC, els alumnes de P4, P5, P6 i les preanimadores dels grups CREC de S3, conjuntament amb la direcció de Recerca i Sentit, hem estat preparant un cartell informatiu, unes etiquetes per les flors amb missatges d’agraiment per la col·laboració i un vídeo explicatiu perquè tothom sigui coneixedor de l’activitat realitzada. A més, s’ha donat a conèixer la iniciativa a tot l’alumnat de l’escola mitjançant una petita explicació que el mateix alumnat ha preparat.  

Per col·laborar amb les causes, les famílies han pogut venir a comprar petúnies i begònies els dies 21 i 22 d’abril, a tres quarts d’una del migdia i a tres quarts de cinc de la tarda als porxos del primer pati, a la recepció del centre i a la porta del carrer Dr Pere Castelló.  

Gràcies a la participació del nostre alumnat i a la generositat de la comunitat educativa hem aconseguit 191,10€ per destinar a ambdues causes. 

Moltes gràcies a totes i cada una de les persones que ho heu fet possible, col·laborant amb les causes i apostant per un món més sostenible! 

Us deixem una galeria d’imatges

Dia Internacional de la Mare Terra
CreaEscola Quality Certificate for Education Website