Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Celebració del festival de final de curs

Celebració del festival de final de curs

El passat 31 de maig, la nostra escola va viure una jornada inoblidable: la celebració del festival de final de curs. L’esdeveniment va reunir a tota la comunitat educativa en un ambient festiu i ple d’activitats per a totes les edats.

La festa va començar amb dos balls conjunts en què van participar alumnes d’infantil i primària, iniciant la vetllada amb molta marxa i alegria. A continuació, vam tenir uns parlaments a càrrec de l’alumnat d’últim curs de cada etapa: I5, P6 i S4, que van aprofitar l’ocasió per agrair l’esforç de tot l’alumnat i, alhora, parlar del pas per cada etapa.

Un dels moments més divertits va ser la presentació dels nous capgrossos, que van ser rebuts amb entusiasme per petits i grans. Aquests van ser creats per l’alumnat de 5è, juntament amb l’Aina, una fantàstica mestra en pràctiques. La creativitat i el treball en equip dels alumnes van quedar reflectits en aquestes figures tradicionals tan especials. Voleu veure’n el seu procés?

Després dels parlaments, l’ambient festiu va continuar amb un grup d’animació infantil que va fer les delícies dels més petits, seguit d’un DJ que va posar música per a tothom. La diversió va seguir amb un bingo musical molt emocionant, que va mantenir tothom atent per cantar línia o bingo.

A més, es van instal·lar inflables que van ser un èxit entre els alumnes més menuts. Per als que buscaven un moment de relaxació, també hi havia una zona chill-out perfectament ambientada.

L’AFA va fer una gran tasca preparant deliciosos entrepans per a tots els assistents. A més, els alumnes de 3r d’ESO van gestionar la barra amb begudes i altres refrigeris, recaptant fons pel seu viatge de final d’etapa de l’any vinent.

Volem agrair a totes les famílies, alumnes, mestres, professors/es i personal de l’escola per la seva col·laboració i participació. Gràcies a tots/es vosaltres, el festival de final de curs va ser tot un èxit. Esperem amb il·lusió el proper any escolar i les noves aventures que ens esperen!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website