Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA DE TAPS

CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA DE TAPS

L’alumnat de 1r d’ESO de FEDAC Guissona liderem una campanya solidària de recollida de taps en la qual participa tot el centre educatiu.  

 

L’objectiu de la campanya és ajudar al Marc, un jove de 18 anys que pateix la denominada malaltia de Dent, considerada minoritària i de la qual únicament se’n coneixen dos casos a tot Catalunya. Aquesta malaltia es tracta d’una alteració al cromosoma X que afecta les funcions dels ronyons, provocant que l’organisme no assimili els elements bàsics per la vida com el potassi, magnesi, proteïnes, vitamines, calci, etc.

La malaltia de Dent, entre altres coses, comporta que el Marc tingui dificultats per créixer i hagi d’estar constantment medicant-se i controlant la síndrome.

El Marc necessita la nostra ajuda i els alumnes de 1r d’ESO ens hem proposat donar-li un cop de mà a través de la realització d’una campanya solidària i sostenible de recollida de taps, perquè volem sumar el nostre granet de sorra en aquest procés i volem aconseguir fons per la investigació de la malaltia. Aquests taps recollits seran enviats a l’associació que porta els dos casos catalans i que impulsa activitats per recaptar diners per la investigació de Dent.

Així doncs, ajudem al Marc portant els taps a l’escola i dipositant-los al cor de l’entrada del primer pati. Entre tots, el podrem ajudar! 

Us deixem l’enllaç amb el vídeo de la campanya que han creat l’alumnat de 1r ESO https://www.youtube.com/watch?v=5qU2Nm5Tkdo

Campanya solidaria de recollida de taps
CreaEscola Quality Certificate for Education Website