Raval Bisbal, 42 - 25210 Guissona

973 550 082

Setmanes de la Mobilitat Sostenible i de l’Esport

Setmanes de la Mobilitat Sostenible i de l’Esport

Com fa uns anys, la nostra escola s’ha sumat amb entusiasme a dues iniciatives molt importants: la Setmana de la Mobilitat Sostenible i la Setmana Europea de l’Esport. Ambdues iniciatives ens han permès promoure hàbits saludables i sostenibles entre el nostre alumnat.

Setmana de la Mobilitat Sostenible 2024

Durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible, del 16 al 22 de setembre, hem fet un recompte dels viatges sostenibles que realitzem al venir i marxar de l’escola. L’alumnat i l’equip docent han optat per caminar, anar en bicicleta o patinet, compartir cotxe o utilitzar el transport públic. Aquesta iniciativa ens ha ajudat a ser més conscients de la importància de reduir les emissions de CO₂ i de cuidar el nostre entorn mentre incorporem hàbits més actius i saludables en el nostre dia a dia.

Gràcies a l’esforç de tota la comunitat, hem aconseguit recollir dades sobre la quantitat de desplaçaments sostenibles i, amb això, visualitzar l’impacte positiu que podem generar si continuem amb aquests petits canvis. Hem sumat un total de 2.538 viatges sostenibles🚶🏼‍♂️🚴🏼‍♀️🛹!!!

Setmana Europea de l’Esport 2024 – Be Active

Dins del marc de la Setmana Europea de l’Esport, del 23 al 30 de setembre, hem organitzat una sèrie d’activitats a l’aire lliure, aprofitant els espais naturals que tenim a prop, com els safaretjos de Guissona, que tenim apadrinats. Cada dia, alumnat i mestres hem anat fins allà, sumant quilòmetres caminant, i fent recompte de la distància recorreguda per persona.

  • L’alumnat d’infantil (I4 i I5) hem anat cada dia a una plaça diferent, sumant quilòmetres, fent cohesió de grup i passant-nos-ho d’allò més bé!
  • Des de primària hem optat per sumar quilòmetres direcció als safaretjos. Dimarts vam fer-hi un circuit, i el dimecres i divendres, l’alumnat de 5è i 6è ens van preparar unes coreografies ben divertides.
  • L’alumnat de secundària ens hem organitzat per sumar quilòmetres per grups. Cada dia una classe ha fet ruta per la vila, acabant també als safaretjos.

Aquesta iniciativa no només ens ha permès mantenir-nos actius/ves, sinó també contribuir a la coneixença i la conservació d’aquest entorn emblemàtic 🎳🏐🕺🏼. Durant aquesta setmana hem sumat un total de 1.549 quilòmetres!!!!!🚶🏿‍♀️🚶🏼‍♂️🚶🏽

Tant la Setmana de la Mobilitat Sostenible com la Setmana Europea de l’Esport han estat un èxit rotund, i esperem poder continuar amb aquestes iniciatives en el futur, promovent una escola encara més activa i compromesa amb el medi ambient. Una vegada més, FEDAC Guissona s’uneix a la causa!💪🏼💚💙

CreaEscola Quality Certificate for Education Website